Advertisement

Aytaç Kara Galatasaray Forması / Galatasaray, Kasımpaşa forması giyen Aytaç Kara ile anlaştı / Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan aytaç kara, bu sezon 26 maçta forma giydi, 4 gol atıp, 2 de asist yaptı.

Aytaç Kara Galatasaray Forması / Galatasaray, Kasımpaşa forması giyen Aytaç Kara ile anlaştı / Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan aytaç kara, bu sezon 26 maçta forma giydi, 4 gol atıp, 2 de asist yaptı.. Alabilirse bu dönem alamazsa sezon sonunda galatasaray forması giyecek. Galatasaray'ın transfer gündemine sürpriz bir isim girdi. Süper lig'de devre arasında yapacağı takviyelerle rotasyonu arttırmak isteyen galatasaray, aytaç kara ile anlaştı. Orta sahada forma giyen aytaç kara, geride kalan sezonda bursaspor formasıyla 32 maçta 6 gol atıp, 2. Süper lig'de kasımpaşa forması giyen aytaç kara, sezon başından bu yana adı galatasaray ile anılan sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan aytaç kara, sosyal medyada gündem.

Galatasaray, aytaç kara'ya imzayı attırıyor mu? Başakşehir maçında kırmızı kart gören aytaç kara'nın devre arasına kadar forma giymesi beklenmiyor. Galatasaray, dinamo bükreş'le oynadığı hazırlık maçında aytaç kara 2 gol birden attı. Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. 2 gol, 2 asist kaydetti.

Galatasaray'dan Aytaç Kara sürprizi - Son Dakika ...
Galatasaray'dan Aytaç Kara sürprizi - Son Dakika ... from img.fanatik.com.tr
Galatasaray, kasımpaşa forması giyen aytaç kara ile anlaştı. Orta sahada forma giyen aytaç kara, geride kalan sezonda bursaspor formasıyla 32 maçta 6 gol atıp, 2. Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kasımpaşalı aytaç kara ile el sıkıştı. .yeni malatyaspor, bursaspor ve son olarak kasımpaşa forması giyen aytaç kara, galatasaray ile anlaştı! Aytaç kara 18 milyon tl. Galatasaray, aytaç kara'ya imzayı attırıyor mu? Ve trabzonspor'un da ilgisi olduğu fakat 1993 doğumlu oyuncunun galatasaray'ı tercih ettiği ifade edildi. Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek aytaç kara'nın galatasaray ile her konuda anlaştığı iddia edildi.

Bursaspor forması giyen 25 yaşındaki aytaç kara, bonservis sorununu çözerse sarı kırmızılı kulübe imza atabilir.

Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek aytaç kara'nın galatasaray ile her konuda anlaştığı iddia edildi. Galatasaray, kasımpaşa forması giyen aytaç kara ile anlaştı. Orta sahada forma giyen aytaç kara, geride kalan sezonda bursaspor formasıyla 32 maçta 6 gol atıp, 2. Sarı kırmızılı kulüp kasımpaşa'dan ayrılan kara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Spor toto süper lig ekiplerinden kasımpaşa'da forma giyen aytaç kara galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarına yanıt. Alpaslan öztürk, türkiye kariyerinde kasımpaşa, eskişehirspor, elazığspor ve göztepe takımlarında forma giydi. Yeni sezonda orta sahaya yerli futbolcu takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kasımpaşalı aytaç kara ile el sıkıştı. Kadrosuna yerli oyuncu takviyeleri arayan galatasaray'da aytaç kara ismi gündeme geldi. Aytaç kara 2024'e kadar galatasaray'da. Galatasaray'ın devre arasında daha çok yerli oyuncu takviyesi yapmayı düşündüğü belirtildi. Galatasaray, aytaç kara'ya imzayı attırıyor mu? Alabilirse bu dönem alamazsa sezon sonunda galatasaray forması giyecek.

Alpaslan öztürk, türkiye kariyerinde kasımpaşa, eskişehirspor, elazığspor ve göztepe takımlarında forma giydi. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Alabilirse bu dönem alamazsa sezon sonunda galatasaray forması giyecek. Bonservisini alabilirse bu dönem alamazsa sezon sonunda galatasaray forması giyecek. Kasımpaşa'da kadro dışı bırakılan aytaç kara, yeni sezonda galatasaray forması giyecek.

Aytaç Kara, Galatasaray'dan teklif aldı mı? - Son dakika ...
Aytaç Kara, Galatasaray'dan teklif aldı mı? - Son dakika ... from img.fotospor.com
Aytaç kara 2024'e kadar galatasaray'da. Galatasaray, kasımpaşa forması giyen aytaç kara ile anlaştı. Kadrosuna yerli oyuncu takviyeleri arayan galatasaray'da aytaç kara ismi gündeme geldi. Galatasaray aytaç kara için kasımpaşa ve oyuncuyla anlaşmaya vardı. Galatasaray, aytaç kara'ya imzayı attırıyor mu? Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Başakşehir maçında kırmızı kart gören aytaç kara'nın devre arasına kadar forma giymesi beklenmiyor. Orta sahada forma giyen aytaç kara, geride kalan sezonda bursaspor formasıyla 32 maçta 6 gol atıp, 2.

Galatasaray, aytaç kara'ya imzayı attırıyor mu?

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan aytaç kara, bu sezon 26 maçta forma giydi, 4 gol atıp, 2 de asist yaptı. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren galatasaray önümüzdeki sezonun ilk transferini yaptı. Aytaç kara 18 milyon tl. Galatasaray, son 2 sezondur kasımpaşa forması giyen aytaç kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Sarı kırmızılıların bu noktada ilk hedefi ise kasımpaşa forması giyen aytaç kara… Ve trabzonspor'un da ilgisi olduğu fakat 1993 doğumlu oyuncunun galatasaray'ı tercih ettiği ifade edildi. Aytaç'ı beşiktaş ve trabzonspor'un da istedi fakat oyuncu tercihini galatasaray'dan yana kullandı. Eğer bir mucize olmassa aytaç kara 2021/2022 sezonunda galatasaray forması giyecektir. Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Süper lig'de kasımpaşa forması giyen aytaç kara, sezon başından bu yana adı galatasaray ile anılan sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan aytaç kara, sosyal medyada gündem. Süper lig'de devre arasında yapacağı takviyelerle rotasyonu arttırmak isteyen galatasaray, aytaç kara ile anlaştı. Galatasaray, aytaç kara'ya imzayı attırıyor mu? Kasımpaşa'da kadro dışı bırakılan aytaç kara, yeni sezonda galatasaray forması giyecek.

2 gol, 2 asist kaydetti. Süper lig'de devre arasında yapacağı takviyelerle rotasyonu arttırmak isteyen galatasaray, aytaç kara ile anlaştı. Bonservisini alabilirse bu dönem alamazsa sezon sonunda galatasaray forması giyecek. .yeni malatyaspor, bursaspor ve son olarak kasımpaşa forması giyen aytaç kara, galatasaray ile anlaştı! Başakşehir maçında kırmızı kart gören aytaç kara'nın devre arasına kadar forma giymesi beklenmiyor.

Galatasaray, Kasımpaşalı Aytaç Kara ile anlaşmaya vardı
Galatasaray, Kasımpaşalı Aytaç Kara ile anlaşmaya vardı from img.acunn.com
Transferde teknik direktör fatih terim'in talimatlarına göre hareket eden cimbom'da gündemin 1 numaralı ismi aytaç kara oldu. Alabilirse bu dönem alamazsa sezon sonunda galatasaray forması giyecek. Kadrosuna yerli oyuncu takviyeleri arayan galatasaray'da aytaç kara ismi gündeme geldi. Galatasaray, kasımpaşa forması giyen aytaç kara ile anlaştı. 2 gol, 2 asist kaydetti. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren galatasaray önümüzdeki sezonun ilk transferini yaptı. Galatasaray, son 2 sezondur kasımpaşa forması giyen aytaç kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Galatasaray 'ın yeni sezondaki ilk transferi aytaç kara olacak gibi görünüyor.

Bu sezon 11 maçta forma giyen kara;

Galatasaray kulübü, yeni sezon öncesi ilk transferi alpaslan öztürk'ün ardından aytaç kara'yı da resmen kadrosuna kattı. Bu sezon 11 maçta forma giyen kara; Aytaç kara 18 milyon tl. Süper lig'de kasımpaşa forması giyen aytaç kara, sezon başından bu yana adı galatasaray ile anılan sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan aytaç kara, sosyal medyada gündem. Sabah'ta yer alan habere göre; Galatasaray kaliteli yerli oyuncuları da yakından takip ediyor. Galatasaray, son 2 sezondur kasımpaşa forması giyen aytaç kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Galatasaray'ın transfer gündemine sürpriz bir isim girdi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan aytaç kara, bu sezon 26 maçta forma giydi, 4 gol atıp, 2 de asist yaptı. Alpaslan öztürk, türkiye kariyerinde kasımpaşa, eskişehirspor, elazığspor ve göztepe takımlarında forma giydi. Sarı kırmızılıların bu noktada ilk hedefi ise kasımpaşa forması giyen aytaç kara… Aytaç'ı beşiktaş ve trabzonspor'un da istedi fakat oyuncu tercihini galatasaray'dan yana kullandı. Asistanaliz mobil uygulamasını indirmek için tıklayınız.

Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı aytaç kara. Galatasaray, dinamo bükreş'le oynadığı hazırlık maçında aytaç kara 2 gol birden attı.

Posting Komentar

0 Komentar